βημα πρωτο

Collect from

Πληκτρολογήστε την ακριβή διεύθυνση αποστολέα από όπου θα γίνει η παραλαβή της αποστολής σας. Όταν πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση, επιλέξτε την με κλικ όπως προτείνεται από κάτω για να γίνει δεκτή ώς έγκυρη. Αν ο αριθμός της διεύθυνσής σας περιέχει και γράμμα (πχ 2B, ή 57Γ κτλ.) και δεν γίνεται δεκτή ώς έγκυρη δ/νση (το σύστημά μας χρησιμοποιεί τους χάρτες της Google), θα πρέπει να καταχωρήσετε το γράμμα στα αγγλικά (πχ. 2b ή 57c) ή για να προχωρήσετε καταχωρήστε τον αριθμό χωρίς το γράμμα και στην συνέχεια διευκρινίστε με σημείωση, παρακάτω στο ”add note” δίπλα από το τηλέφωνο αποστολέα. Αν πρόκειται η παραλαβή να γίνει από επιχείρηση εγγεγραμμένη στην Google maps μπορείτε να καταχωρήσετε την επωνυμία και θα εμφανιστεί η διεύθυνση. Ελέγξτε περιοχή και Τ.Κ. για να αποφύγετε λανθασμένη καταχώρηση

βημα δευτερο

Deliver to

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση παραλήπτη όπου θα παραδώσουμε την αποστολή σας. Όταν πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση, επιλέξτε την με κλικ όπως προτείνεται από κάτω για να γίνει δεκτή ώς έγκυρη.  Αν ο αριθμός της διεύθυνσής σας περιέχει και γράμμα (πχ 2B, ή 57Γ κτλ.) και δεν γίνεται δεκτή ώς έγκυρη δ/νση (το σύστημά μας χρησιμοποιεί τους χάρτες της Google), θα πρέπει να καταχωρήσετε το γράμμα στα αγγλικά (πχ. 2b ή 57c) ή για να προχωρήσετε καταχωρήστε τον αριθμό χωρίς το γράμμα και στην συνέχεια διευκρινίστε με σημείωση, παρακάτω στο ”add note” δίπλα από το τηλέφωνο παραλήπτη. Αν πρόκειται η παράδοση  να γίνει σε επιχείρηση εγγεγραμμένη στην Google maps μπορείτε να καταχωρήσετε την επωνυμία και θα εμφανιστεί η διεύθυνση.  Ελέγξτε περιοχή και Τ.Κ. για να αποφύγετε λανθασμένη καταχώρηση.

Στο Type επιλέγουμε envelope για φάκελο, box up to 2kgr για δέματα μέχρι 2 κιλά ή box για μεγαλύτερα δέματα.

βημα τριτο

Service type:

Στη συνέχεια επιλέξτε (service type) το εικονίδιο με το ποδήλατο, τη μηχανή ή το αυτοκίνητο, ανάλογα με το τι θέλετε να μεταφέρουμε. Εάν η μεταφορά αφορά φάκελο ή δέμα με διαστάσεις μέχρι 30 X 30 επιλέξτε το εικονίδιο με τη μηχανή. Για μεγαλύτερα ή εύθραυστα αντκείμενα που δεν μεταφέρονται με μηχανή επιλέξτε το εικονίδιο με το αυτοκίνητο. Για in city green αποστολές επιλέξτε το ποδήλατο. 

Εάν δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή εικονίδιο ποδηλάτου, μηχανής ή αυτοκινήτου, σημαίνει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για την συγκεκριμένη υπηρεσία. Μπορείτε να δοκιμάσετε πάλι σε λίγη ώρα.

βημα τεταρτο

Priority:

Αμέσως μετά επιλέξτε (priority), χρόνο παράδοσης, αυθημερόν ή επείγον, το αυθημερόν αφορά σε παραδόσεις μέσα στην ημέρα και σε χρόνο μέχρι 2-6 ώρες. Το επείγον αφορά άμεσες παραδόσεις σε 1-2 ώρες.

Schedule:

Επιλέγοντας το εικονίδιο schedule μπορείτε να προγραμματίσετε το δρομολόγιο σας για αργότερα. Μπορείτε να ορίσετε ώρα παραλαβής αργότερα μέσα στην ημέρα ή να προγραμματίσετε μία παραλαβή σε μελλοντική ημερομηνία. Η υπηρεσία schedule είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή μας συνέχεια  (και τις ώρες που η εταιρεία είναι κλειστή). Ο προγραμματισμός δρομολογίου μέσω του schedule θα πρέπει να αφορά σε ώρες λειτουργίας της εταιρείας, δηλαδή Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-19:00. Προγραμματισμός για διαφορετικές ώρες και ημέρες δεν είναι έγκυρος και ακυρώνεται.

Μόλις συμπληρώσετε τα παραπάνω εμφανίζεται η χρέωση για το δρομολόγιό σας (με βάση τη γρηγορότερη διαδρομή όπως προκύπτει από τον σχετικό αλγόριθμο της Google maps).

Στη συνέχεια πατώντας proceed προχωράτε στην επόμενη σελίδα.

βημα πεμπτο

Collection name, add note, phone number:

Εδώ συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο του αποστολέα και στο ”add note” δεξιά, προσθέστε τυχόν σημειώσεις για την παραλαβή,  πχ όροφος, γράμμα δίπλα από το Νο της διεύθυνσης (π.χ. 2Β) ή πρόσθετες οδηγίες. 

βημα εκτο

Delivery name, add note, delivery phone number

Εδώ συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο του παραλήπτη και στο ”add note” δεξιά, προσθέστε τυχόν σημειώσεις ή επιπλέον οδηγίες που αφορούν στην παράδοση της αποστολής σας.

βημα εβδομο

Email address:

Εδώ σημειώστε το email σας στο οποίο θα λάβετε τις ενημερώσεις σχετικά με την εξέλιξη της αποστολής σας και την απόδειξη της χρέωσης. 

βημα ογδοο

Payment: 

Στη συνέχεια εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας όπου θα γίνει η χρέωση. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν εμφανίζονται στην εταιρεία μας. Η διαχείριση της χρέωσης γίνεται από τρίτο πάροχο, την εταιρεία Stripe.

Add reference number: 

Αυτό το πεδίο το συμπληρώνετε εάν μας έχετε δώσει εντολή παραλαβής αγοράς σας από eshop και αφορά στον αριθμό της παραγγελίας σας στο συγκεκριμένο eshop.

Terms and conditions: 

Ενημερωθείτε για τους όρους αποστολής και επιλέξτε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Παραλαβή από eshop:

Εάν θέλετε να παραλάβουμε αγορά σας από eshop της Αττικής (το οποίο είναι μέσα στην περιοχή κάλυψης) θα πρέπει:

α. Η αγορά σας να έχει εξοφληθεί στο eshop.

β.  Να έχετε ενημερωθεί από το eshop ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη και μπορεί να παραληφθεί από δικό σας courier. 

γ. Στην εφαρμογή μας θα βάλετε σαν αποστολέα το eshop και παραλήπτη εσάς, συμπληρώστε στο add note ότι αφορά παραλαβή αγορών και στο τέλος της φόρμας συμπληρώστε στο add reference number τον αριθμό της παραγγελίας σας στο eshop.