Αυθημερόν υπηρεσίες

εντός Αττικής…

#courier services

Εξωτερικές εργασίες

Μείνετε ασφαλείς και αναθέστε σε εμάς τις παραλαβές και τις παραδόσεις σας στην Αττική

Με περισσότερα από 16 χρόνια στο χώρο των ταχυμεταφορών, η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση και διασφαλίζει συνέπεια και αξιοπιστία στις παραδόσεις των αποστολών σας.

Innovative Services

παραλαβές αγορών σας από eshops!

Για παραλαβή προϊόντων σας από καταστήματα ηλεκτρονικών αγορών στην Αττική, συμπληρώστε τον αριθμό της παραγγελίας σας στο πεδίo ”I want to add reference code” στο τέλος της φόρμας Οnline Βooking. Θα πρέπει η παραγγελία σας να έχει εξοφληθεί και να έχετε ενημερωθεί από το κατάστημα ότι είναι έτοιμη και μπορεί να παραληφθεί από δική σας εταιρεία courier.

who we are

Η Same Day Courier ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών στο νομό Αττικής. Η εξειδίκευση των υπηρεσιών της αποτελεί στρατηγική επιλογή και στοχεύει στην κάλυψη των ανaγκών που έχουν δημιουργηθεί στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο των ταχυμεταφορών. Η έξυπνη χρήση της τεχνολογίας και η πολύχρονη εμπειρία την καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε σύγχρονη και δυναμική επιχείρηση.
Παράλληλα με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις, πλέον, και μέσω της νέας εφαρμογής ηλεκτρονικής κράτησης δρομολογίου, οι υπηρεσίες για αυθημερόν αποστολές εντός Αττικής είναι διαθέσιμες και σε ιδιώτες, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο νέες ανάγκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μετά τις αλλαγές στην καθημερινότητα όλων μας αλλά και τις νέες καταναλωτικές μας συνήθειες.
Με ευθύνη και προσήλωση στον στόχο, που δεν είναι άλλος παρά η ασφαλής και έγκαιρη διεκπεραίωση της κάθε παραγγελίας, η ομάδα της Same Day Courier αποτελεί αρωγό του σύγχρονου επιχειρηματία και πολίτη στη σημερινή απαιτητική καθημερινότητα.

brands who trust us